VTI:s nationella bibliotekskatalog

Normalvy MARC-vy

Terminala : större terminalers effektivitet avseende angöring, parkering och övriga väsentliga funktioner Firth, Daniel et al

Av: Utgivningsinformation: Stockholm TFK - Institutet för transportforskning, 2003; TFK rapport 2003:2, Beskrivning: 119 sISBN:
  • 9188752542
Ämnen: Bibl.nr: VTI P0341:2003-02Location: Abstrakt: Denna studie har syftat till att belysa bytespunkters effektivitet med hänsyn till olika intressentgrupper. En inventering av 10 svenska terminaler och två utländska utgör tyngdpunkten för rapportens första del. Inventeringen har fokuserats på angöringstrafik inklusive parkering med cykel, privatbil, taxi, distributionsfordon, varutransporter, beställningstrafik, lokal kollektivtrafik och långväga buss. Även övrig funktion i terminalen har analyserats och i många fall mynnat ut i förlag till förbättringar. I andra delen av rapporten har två bytespunkter studerats djupare med avseende på de informationssystem som förekommer. Avsikten har varit att studera hur informationssystemen fungerar idag och hur de kan förbättras.
Exemplartyp: Rapport, konferenser, monografier
Bestånd
Aktuellt bibliotek Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod
Statens väg- och transportforskningsinstitut Tillgänglig

Denna studie har syftat till att belysa bytespunkters effektivitet med hänsyn till olika intressentgrupper. En inventering av 10 svenska terminaler och två utländska utgör tyngdpunkten för rapportens första del. Inventeringen har fokuserats på angöringstrafik inklusive parkering med cykel, privatbil, taxi, distributionsfordon, varutransporter, beställningstrafik, lokal kollektivtrafik och långväga buss. Även övrig funktion i terminalen har analyserats och i många fall mynnat ut i förlag till förbättringar. I andra delen av rapporten har två bytespunkter studerats djupare med avseende på de informationssystem som förekommer. Avsikten har varit att studera hur informationssystemen fungerar idag och hur de kan förbättras.

Teknik från Koha