VTI:s nationella bibliotekskatalog

Normalvy MARC-vy

Hela Resan : Hela Resan - en nödvändighet för att nå målet om tillgänglig kollektivtrafik år 2010. Slutrapport Olsson, Annika

Av: Utgivningsinformation: uo Rikstrafiken. Luftfartsverket. Banverket, 2003; Sjöfartsverket. Vägverket. Svenska lokaltrafikföreningen, ; Vinnova. Tåg i Bergslagen. Samtrafiken, ; Handikappförbundens samarbetsorgan, Beskrivning: 58 sÄmnen: Onlineresurser: Abstrakt: Det här är slutrapporten för projektet Hela Resan som tillsammans med delrapporter och strategin för hur vi ska uppnå målet om tillgänglig kollektivtrafik 2010 överlämnas till Regeringen den 31 mars 2003. Slutrapporten berör aktuell forskning på området före tillkomsten av projektet. Forskning mellan åren 2000 till datum för slutrapporten är inte medtagen. Slutrapporten tar också upp metoder, processer och reflektioner under projektets gång tillsammans med sammanfattningar av resultat.
Exemplartyp: Rapport, konferenser, monografier
Inga fysiska exemplar för denna post

Det här är slutrapporten för projektet Hela Resan som tillsammans med delrapporter och strategin för hur vi ska uppnå målet om tillgänglig kollektivtrafik 2010 överlämnas till Regeringen den 31 mars 2003. Slutrapporten berör aktuell forskning på området före tillkomsten av projektet. Forskning mellan åren 2000 till datum för slutrapporten är inte medtagen. Slutrapporten tar också upp metoder, processer och reflektioner under projektets gång tillsammans med sammanfattningar av resultat.

Teknik från Koha