VTI:s nationella bibliotekskatalog

Normalvy MARC-vy

Vetenskaparnas visioner : Elva samtal om framtidens studier och undervisning i högskolan redaktör: Borg, Christian

Av: Serie: Rapport ; 4:2002Utgivningsinformation: Härnösand Distansutbildningsmyndigheten, Distum, 2002Beskrivning: 69 sISBN:
  • 9197390739
Ämnen: Onlineresurser: Abstrakt: Ett av Distums uppdrag är att främja användandet av IT-stödd distansutbildning inom högskolan och folkbildning. I tre rapporter ges Du som läsare möjlighet att ta del av tre olika utbildningsverkligheter. Vi hoppas att rapporterna ska fungera som inspiration inom såväl undervisning som forskning. ” Vetenskaparnas visioner – elva samtal om framtidens studier och undervisning i högskolan” ger både positiva och negativa bilder av den IT-stödda distansutbildningen. I ”Jag vill dö klok – liv och distansstudi - – 15 studerandeporträtt” studenterna en chans att måla sin vardag med hundar, ungar och hembryggd studiemiljö. ISBN-nummer är 91-973907-4-7. ” Tänk om – om- och nytänk kring distansutbildning vid tre högskolor” skildrar deras policy- och förändringsarbete.
Exemplartyp: Rapport, konferenser, monografier
Inga fysiska exemplar för denna post

Ett av Distums uppdrag är att främja användandet av IT-stödd distansutbildning inom högskolan och folkbildning. I tre rapporter ges Du som läsare möjlighet att ta del av tre olika utbildningsverkligheter. Vi hoppas att rapporterna ska fungera som inspiration inom såväl undervisning som forskning. ” Vetenskaparnas visioner – elva samtal om framtidens studier och undervisning i högskolan” ger både positiva och negativa bilder av den IT-stödda distansutbildningen. I ”Jag vill dö klok – liv och distansstudi - – 15 studerandeporträtt” studenterna en chans att måla sin vardag med hundar, ungar och hembryggd studiemiljö. ISBN-nummer är 91-973907-4-7. ” Tänk om – om- och nytänk kring distansutbildning vid tre högskolor” skildrar deras policy- och förändringsarbete.

Teknik från Koha