The VTI National Transport Library Catalogue

Normal view MARC view

Skärgårdsvägen vid Grantomta : utdrag ur vägutredning, objekt nr 47 100. Kartläggning av problem med förslag till åtgärd Gummesson, Margit ; Larsson, Thomas

By: Contributor(s): Publication details: Stockholm Vägverket. Publikation 2003:41, 2003; Vägverket Region Stockholm, Description: 15 sSubject(s): Online resources: Bibl.nr: VTI P1928:2003-41Location: Abstract: Skriften sammanfattar av en del av en barnkonsekvensanalys (BKA) inom en vägutredning i Värmdö kommun. Skriften visar vad Vägverket har tagit fasta på av den information som berörda barn har presenterat. Den vände sig i huvudsak till de skolbarn som varit engagerade i arbetet men kan ändå vara av intresse för de som arbetar med BKA. Skriften bör läsas tillsammans med Vägverkets övriga publikationer om BKA.
Item type: Reports, conferences, monographs
Holdings: VTI P1928:2003-41

Skriften sammanfattar av en del av en barnkonsekvensanalys (BKA) inom en vägutredning i Värmdö kommun. Skriften visar vad Vägverket har tagit fasta på av den information som berörda barn har presenterat. Den vände sig i huvudsak till de skolbarn som varit engagerade i arbetet men kan ändå vara av intresse för de som arbetar med BKA. Skriften bör läsas tillsammans med Vägverkets övriga publikationer om BKA.

Powered by Koha