The VTI National Transport Library Catalogue

Normal view MARC view

Vad vet vi om ISA-K? Kunskapsläge Intelligent Stöd för Anpassning av hastighet för Kollektiv- och yrkestrafik Berdica, Katja

By: Publication details: Borlänge Vägverket. Publikation 2003:169, 2003Description: 680 kB, 50 sSubject(s): Online resources: Bibl.nr: VTI P1928:2003-169Location: Abstract: Bristande hastighetsanpassning är ett stort problem i yrkestrafiken och därför borde det finnas stor potential för denna kategori att använda ISA( Intelligent stöd för anpassning av hastighet), bland annat som ett kvalitetssäkringsverktyg. Som ett första steg har Transek AB på uppdrag av Vägverket sammanställt föreliggande handbok, i projektet ISA för kollektiv- och yrkestrafik (ISA-K). Den ger en övergripande bild av hittills genomförda ISA-projekt, med särskild tonvikt på erfarenheter och slutsatser ur kollektiv- och yrkestrafikens synvinkel, samt riktlinjer för framtida implementering.
Item type: Reports, conferences, monographs
Holdings: VTI P1928:2003-169

Bristande hastighetsanpassning är ett stort problem i yrkestrafiken och därför borde det finnas stor potential för denna kategori att använda ISA( Intelligent stöd för anpassning av hastighet), bland annat som ett kvalitetssäkringsverktyg. Som ett första steg har Transek AB på uppdrag av Vägverket sammanställt föreliggande handbok, i projektet ISA för kollektiv- och yrkestrafik (ISA-K). Den ger en övergripande bild av hittills genomförda ISA-projekt, med särskild tonvikt på erfarenheter och slutsatser ur kollektiv- och yrkestrafikens synvinkel, samt riktlinjer för framtida implementering.

Powered by Koha