The VTI National Transport Library Catalogue

Normal view MARC view

Tillståndsbild för kollektivtrafikens användbarhet på järnväg och väg år 2010. Del 2 : Delavsnitt Komplettering och prioriteringslista, Vägverket Fredriksson, Lena ; Svanfelt, Daniel ; Andersson, PG

By: Contributor(s): Publication details: Lund Trivector. PM 2003:8, 2003Description: 45 sSubject(s): Online resources: Abstract: Sommaren 2002 fick Trivector Traffic i uppdrag att se över kollektivtrafikens användbarhet på järnväg och väg år 2010. Översynen resulterade i sammanlagda kostnader på nationell nivå för att uppnå den nationella handlingsplanen för handikappolitikens mål att kollektivtrafiken ska kunna användas av de flesta funktionshindrade senast år 2010 (Trivector rapport 2002:26). Hösten 2002 gav Banverket och Vägverket Trivector Traffic i uppdrag att fortsätta och fördjupa denna studie. I detta pm presenteras resultaten för Vägverket. Uppdraget syftar till att fördjupa arbetet med att ta fram funktionella och tekniska standardnivåer samt göra en bedömning av åtgärder och kostnader för kollektivtrafik med stort utbud och resande till verkens banhållnings- respektive vägtransportplan för en för funktionshindrade tillgänglig och användbar kollektivtrafik.
Item type: Reports, conferences, monographs
No physical items for this record

Sommaren 2002 fick Trivector Traffic i uppdrag att se över kollektivtrafikens användbarhet på järnväg och väg år 2010. Översynen resulterade i sammanlagda kostnader på nationell nivå för att uppnå den nationella handlingsplanen för handikappolitikens mål att kollektivtrafiken ska kunna användas av de flesta funktionshindrade senast år 2010 (Trivector rapport 2002:26). Hösten 2002 gav Banverket och Vägverket Trivector Traffic i uppdrag att fortsätta och fördjupa denna studie. I detta pm presenteras resultaten för Vägverket. Uppdraget syftar till att fördjupa arbetet med att ta fram funktionella och tekniska standardnivåer samt göra en bedömning av åtgärder och kostnader för kollektivtrafik med stort utbud och resande till verkens banhållnings- respektive vägtransportplan för en för funktionshindrade tillgänglig och användbar kollektivtrafik.

Powered by Koha