The VTI National Transport Library Catalogue

Normal view MARC view

Adaptiv styrning av Stockholms trafiksignaler : kunskapssammanställning och förslag Kronborg, Peter ; Davidsson, Fredrik

By: Contributor(s): Publication details: Stockholm Movea trafikkonsult AB, 2004Description: 53 sSubject(s): Online resources: Bibl.nr: VTI 2004.0478Location: Abstract: Adaptiv trafiksignalstyrning ger stora möjligheter att förbättra styrningen av trafiksignaler. Två prov med Utopia/Spot har genomförts i Stockholm under senare år. För att få ett bättre beslutsunderlag inför en eventuell satsning på adaptiv styrning har Gfk beställt en kunskapssammanställning av Movea som här avrapporteras. Arbetet har bestått i att sammanställa kunskap från olika källor. Dessutom har en studieresa gjorts till Danmark och Nederländerna. Rapporten avslutas med konkreta rekommendationer.
Item type: Reports, conferences, monographs
Holdings
Current library Call number Status Date due Barcode
Statens väg- och transportforskningsinstitut Available

Adaptiv trafiksignalstyrning ger stora möjligheter att förbättra styrningen av trafiksignaler. Två prov med Utopia/Spot har genomförts i Stockholm under senare år. För att få ett bättre beslutsunderlag inför en eventuell satsning på adaptiv styrning har Gfk beställt en kunskapssammanställning av Movea som här avrapporteras. Arbetet har bestått i att sammanställa kunskap från olika källor. Dessutom har en studieresa gjorts till Danmark och Nederländerna. Rapporten avslutas med konkreta rekommendationer.

Powered by Koha