The VTI National Transport Library Catalogue

Normal view MARC view

Att påverka den svenska bilparken i miljövänlig riktning : effekter av information och bakgrundsvariabler Garvill, Jörgen ; Marell, Agneta ; Nordlund, Annika

By: Contributor(s): Publication details: Umeå Umeå universitet. Transportforskningsenheten, 2004; TRUM 2004:1, Description: 60 s. + bilSubject(s): Online resources: Bibl.nr: VTI P9324:2004-01Location: Abstract: Syftet med denna studie har varit att undersöka vilka faktorer som är viktiga när personer som planerar att byta bil skall välja vilken bil de skall köpa och om det är möjligt att påverka människors val av bil genom information om biltrafikens negativa effekter och information om vilka vinster som kan göras genom att välja en mindre bil och en bil som är miljöklassad.
Item type: Reports, conferences, monographs
Holdings: VTI P9324:2004-01

Syftet med denna studie har varit att undersöka vilka faktorer som är viktiga när personer som planerar att byta bil skall välja vilken bil de skall köpa och om det är möjligt att påverka människors val av bil genom information om biltrafikens negativa effekter och information om vilka vinster som kan göras genom att välja en mindre bil och en bil som är miljöklassad.

Powered by Koha