The VTI National Transport Library Catalogue

Normal view MARC view

Beräkningsmodell för vinterväghållningskostnader : fördelning av medel till Vägverkets regioner Ihs, Anita ; Möller, Staffan

By: Contributor(s): Series: VTI notatPublication details: Linköping Statens väg- och transportforskningsinstitut, 2004; VTI notat 53-2004, Description: 20 s. + bilSubject(s): Online resources: Bibl.nr: VTI P5000:2004-53Location: Abstract: VTI har i uppdrag av Vägverket att ta fram en ny modell för fördelning av medel för vinterväghållningen till Vägverkets sju regioner. Det finns ett stort behov av en fördelningsmodell som medger en så rättvis medelsfördelning som möjligt till regionerna och som därmed också kan innebära ytterligare incitament för regionerna att arbeta för att effektivisera och minska sina konstnader för vinterväghållningen. Huvudsyftet med projektet har varit att ta fram en procentuell fördelning till regionerna av totalt tillgängliga medel för vinterväghållningen.
Item type: Reports, conferences, monographs
Holdings: VTI P5000:2004-53

VTI har i uppdrag av Vägverket att ta fram en ny modell för fördelning av medel för vinterväghållningen till Vägverkets sju regioner. Det finns ett stort behov av en fördelningsmodell som medger en så rättvis medelsfördelning som möjligt till regionerna och som därmed också kan innebära ytterligare incitament för regionerna att arbeta för att effektivisera och minska sina konstnader för vinterväghållningen. Huvudsyftet med projektet har varit att ta fram en procentuell fördelning till regionerna av totalt tillgängliga medel för vinterväghållningen.

Powered by Koha