The VTI National Transport Library Catalogue

Normal view MARC view

Internet - en effektiv metod för att ta reda på trafikanternas preferenser? Sammanfattningsrapport / Stated preference surveys on Internet - an effective method for finding passengers' prefereces? Summary report Nossum, Åse

By: Language: English Language: Norwegian Series: TØI rapport ; 763Publication details: Oslo Transportökonomisk Institutt, [TØI], 2005Description: 45 sISBN:
  • 8248004813
Subject(s): Online resources: Bibl.nr: VTI P4477:763Location: Abstract: Denna rapport är ett sammandrag av en dokumentationsrapport med samma titel. Rapporten uppsummerar några av de erfarenheter TØI har haft med internetbaserade Stated Preference analyser. Man har också sett på skillnaderna mellan data som har samlats inn genom egenadministrerad Internät och data som samlats in genom postenkät/hemintervju. Avsikten var att få fram vad som kännotecknar de respondenter som väljer de olika metoderna och om det finns en isolerad metodeffekt. Analyserna är begränsade till parvisa val där man försöker att hitta trafikanternas preferenser. Det är inga tecken på att Internet medför andra uppskattningar än förväntat.
Item type: Reports, conferences, monographs
Holdings
Current library Call number Status Date due Barcode
Statens väg- och transportforskningsinstitut Available

Denna rapport är ett sammandrag av en dokumentationsrapport med samma titel. Rapporten uppsummerar några av de erfarenheter TØI har haft med internetbaserade Stated Preference analyser. Man har också sett på skillnaderna mellan data som har samlats inn genom egenadministrerad Internät och data som samlats in genom postenkät/hemintervju. Avsikten var att få fram vad som kännotecknar de respondenter som väljer de olika metoderna och om det finns en isolerad metodeffekt. Analyserna är begränsade till parvisa val där man försöker att hitta trafikanternas preferenser. Det är inga tecken på att Internet medför andra uppskattningar än förväntat.

Powered by Koha